New York Peto

Sunday, March 12, 2006

Trip


Beste bezoeker,

Deze week gaan Jennifer en ik naar Philadelpiha en Washington D.C.! We hebben een hotel en een bed & breakfast geboekt die alle twee zijn voorzien van een internetverbinding, maar we weten nog niet of we de gelegenheid hebben om mail en zo te beantwoorden. Het kan dus zijn dat het even duurt voor je een reactie op je bericht krijgt.



Volgend weekend komt er een uitgebreid verslag van onze trip op mijn site en kunnen jullie genieten van een spannend verhaal en mooie foto's!







Grt. Peter


4 Comments:

  • At 12:49 AM, Anonymous Anonymous said…

    Ha die Peter,

    Kwam hier eigenlijk zomaar even, maar leuk om te lezen zeg.! Geeft een leuke indruk van NY.. Veel plezier nog..

    Groet,
    Michiel vd Geest

     
  • At 1:45 AM, Anonymous Anonymous said…

    We bekijken steeds je berichten en de foto's vinden wij ook hartstikke goed. Trouwens bedankt voor de kaart die kregen we gisteren. Heimwee of niet maak er nog wat van de laatste dagen . Groetjes Wolter en Tini.

     
  • At 4:25 AM, Anonymous Anonymous said…

    He he eindelijk gelukt om wat te schrijven, volgen jullie hier op de voet, kijken dagelijks of er wat staat. Wat ondernemen jullie veel zeg! Ziet er onwijs gaaf uit, leuk om zo al die foto's te zien. Moeten we al een extra grote stoel voor je bestellen Peter? Of valt het mee hoeveel je in totaal bent aangekomen hahaha.... Geniet er nog eventjes van! Groetjes Kirsten

     
  • At 4:33 AM, Anonymous Anonymous said…

    Gaaf man, wat 'n belevenissen. Eerlijk gezegd, trok New York me nooit zo, maar als ik dit allemaal zie en lees, lijkt me toch wel erg leuk. Wie weet, voor 'n volgende vakantie?? Bedankt voor alle informatie. Groetjes

     

Post a Comment

<< Home